Gość czarnyy Opublikowano 6 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2002 Chciał bym zasięgnąć informacji u wszystkich forumowiczów. Czy warto kupić i co mysłicie na temat Suzuki GSX-750R SRAD z 1996roku za około 16tyś. Mam nadzieje, że znajdzie sie pare osób ktore znają ten model motoru, może być niekoniecznie z samej jazdy co chociaż z opowieści lub z artykułów. A jeszcze lepiej by było jak ktoś rzucił by namiar na strone w internecie na której można znaleźć informacje o tego typu motocyklu, bo wszędzie jak coś znalazłem to tylko na temat nowych modeli a chciałbym wiedziec cos wiecej o tych starszych modelach. Proszę bardzo wszystkich o wypowiedzenia własnego zdania w tym temacie :lol: POMÓŻCIE JESTEM W KROPCE NIEWIEM CO ZROBIĆ :cry: Motorek jest super tylko niewiem jak wypada jego awaryjność( co prawda w dużej mierze zależy to od użytkownika) i eksploatacja. Dobra nie pisze wiecej bo zanim to przeczytacie to pewnie zdążycie usnąć :D Pszcie piszcie i jeszcze raz piszcie :!: :!: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Czesc, jezdzilem 750 SRAD-em 2 lata fakt ze tylko 25 000 km i od nowosci,fajny moto,wazne zeby byl"open"i mial amorek skretu przeciwko shimmy co sie dosyc czesto zdaza.Poza tym bez problemow. nara dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarnyy Opublikowano 28 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 Dzieki za odpowiedz w koncu ktoś sie odezwał. Z problemami z shimmy słyszałem jużod innych, więc widze że nie jest to spostrzerzenie jednego użytkownika, podobno bieże się to z tego że zawieszenie jest dosc twarde. Piszesz że poza tym moto jest ok a co z wydatkami eksploatacyjnymi? Jeśli możesz to napisz coś więcej.Pozdrawiam i z góry dzięki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi