imak Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Wysiadł mi czwarty bieg przy cbr xx Mam pytanie czy skrzynia biegów od rocznika 97 będzie pasować do 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Wysiadł mi czwarty bieg przy cbr xx Mam pytanie czy skrzynia biegów od rocznika 97 będzie pasować do 2001 mysle, ze nie byla modyfikowana, ale nie dam sobie reki uciac, a jakby co to mam silnik do 2004 pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imak Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Byłem w serwisie hondy ale tam nic mądrego mi nie powiedzieli Widać nie bardzo mają pojęcie.Poszczególne części mają inne numery katalogowe, ale to wcale nie znaczy że są różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi