lotnik Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Mam do sprzedania nówke Nolana N42E, malowanie Matrix czarny mat. Kask jest nowy, kupiony dzisiaj ale okazał sie za duży. W Lublinie możliwosć odbioru osobistego. Cena bardzo atrakcyjna 510zł. W sklepie kosztuje około 650zł. tel 695171888 w zwiazku z pojawieniem sie przypadkowo malutkiej ryski (chyba obrączką zajechałem albo nie wiem jak)na boku czarnej szybki obniżka na 490zł i wysyłka po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 skoro kupiony przedwczoraj to czemu go nie oddałeś od razu do sklepu? Bez sensu tracisz kase, ale Twój wybór... edit: no tak teraz z ryską już pewnie nie oddasz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi