Vampimar Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Witamja mam problem tego rodzaju :kupilem sobie nowe piekne wydechy(slash cut firmy Vance and Hines nr VH18389 ) do mojego vn900classic (rok 2006)wszystko cudownie tylko i....motoor ma wtrysk paliwa, do rur ida czujniki spalin czy jak to zwal(O2 sensores)...w nowych wydechach nie mam otworow na nie ....i tu konczy sie moja wiedza na temat montarzu wydechow.....czy ja musze te czujniki podlaczac?czy moze moge jezdzic z odlaczonymi???jAK to sie do spalania bedzie miecw instrukcji kompletnie nic na ten temat nie mampisalem maila do producenta, ale bez odezwu:(moze mi ktos pomoze z was? z gory dziekipozdr V Edytowane 27 Maja 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 po założeniu tłumików pojedź na hamownie zeby ci komputer zestoili i ewentualnie usuneli pojawiające się błędy. tak przynajmniej robi sie w szlifierkach :biggrin: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi