Szymon_R6 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Wiem ze wiele podobnych tematów bylo na forum ale sytuacja odnosnie sprowadzenia motocykl z UK stała sie znaczniej korzystniejsza. Chodzi mi o to czy macie jakies linki do stron z ogloszeniami motocykli w UK?/Czy ceny z tych ogloszen roznia sie od tych co mozna spotkach np w komisach w miastach w UK?/Czy da sie cos utargowac?? Tu jest link do jedej z angielskich giełd motocyklowych:http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/ A tu jest wykres wartosci Funta z ostatniego roku:http://waluty.wp.pl/wykresy_walut.html?wal...ALBIG&x=15&y=18(analitycy przewiduja ze wartosc Funta moze spasc poniezej 4zł po okresie wakacyjnym) Ile kosztuje transport motocykla z Uk? No i jeszcze cos w koncu trzeba sobie ten motocykl tam kupic macie jakies konkretne namiary, moze owi Motocyklisci z forum mieszkajacy w UK moga pomoc za pewna oplata przy zaklepywaniu moto na miejscu??Z gory dzieki za info/pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) http://www.doble.co.ukTam panowie kitu nie wciskają. Byłem i osobiście oglądałem. Tanio nie mają, ale za SV 1000S z '04 dać 13tys PLN to niewiele :icon_rolleyes:Samolot za 100 funtów i wracamy na dwóch kołach :) Transport motocykla do polski to jakieś 200 funtów. Szukaj transportu na www.londynek.net Edytowane 26 Maja 2008 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 dzieki za info:D/rozpatrze sie tam/thx;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawiak Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) http://www.ebay.co.uk/ja tam kupiłem swojego Fazerka i jestem bardzo zadowolony Edytowane 27 Maja 2008 przez rawiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 witam serdeczniezamierzam sprowadzić sobie moto z uk i mam pytanko na które w całości nikt mi nie odpowiedział w poprzednich tematach nawiązujących do sprowadzania motocykli1. jak zrobić aby wrócić na kupionym moto do polski?? ile to czasu zajmie?? i czy tak można aby nie było problemów dla rozjaśnienia mam kumpla w UK i planuje: aby on kupił moto rejestruje na siebie ja przyjeżdżam oddaje mu kasę i wracam do polski :P tzn zarejestrowanym na kumpla ?? tylko czy nie będzie problemów ?? zabrałbym oczywiście spisana umowę kupna z nim i tę kartę :( jak oceniacie ten plan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 a po co tam rejestrowac moto, normalnie przyjezdzasz na blachach angielskich tylko trzeba rozkminic czy ubezpieczenie jest wazne i tyle??/niektorzy pisali np Gurim, okolo 20h?nonstop;p/tez myslalem aby wrocic na moto bo do Jukej zabralbym sie z zaprzyjaznionym kierowca ciezarowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 witam serdeczniezamierzam sprowadzić sobie moto z uk i mam pytanko na które w całości nikt mi nie odpowiedział w poprzednich tematach nawiązujących do sprowadzania motocykli1. jak zrobić aby wrócić na kupionym moto do polski?? ile to czasu zajmie?? i czy tak można aby nie było problemów 1. Kupujesz moto - dostajesz V5C wpisujesz swoje dane. 2. Kupujesz road tax + ubezpieczenie i lecisz Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 1. Kupujesz moto - dostajesz V5C wpisujesz swoje dane. 2. Kupujesz road tax + ubezpieczenie i lecisz a w ojczyźnie przerejestrowuje na siebie dzięki umowie kupna i V5C z moimi danymi?jeżeli tak to sprawa wyjaśjniona :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi