Gab. Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M777681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ładny sprzet, jak nie sprzedasz jej do pazdziernika to sie zglosze;p/pzdr/mozesz powiedziec czy sa jakies typowe wady wystepujace w tym modelu 929??/pzdr Szymon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 ładny sprzet, jak nie sprzedasz jej do pazdziernika to sie zglosze;p/pzdr/mozesz powiedziec czy sa jakies typowe wady wystepujace w tym modelu 929??/pzdr Szymon! Witam! Typowe wady-musisz przeglądnąć forum. Ja decydując się na Hondę kierowałem się właśnie jej bezawaryjnością (przynajmniej tak się o tym zawsze mówi). Mam nadzieję, że nie doświadczę na własnej skórze żadnych wad:) Póki co jeżdzi bezawaryjnie i oby tak dalej. Do szczegółów technicznych najlepsza jest rada Piotra Dudka lub Pawła. Znajdziesz ich na forum-fachowcy. Naprawdę warto ich popytać-kopalnia wiedzy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi