Łukasz S. Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Pamięta ktoś z forumowiczów zloty organizowane przez Globertotter Homeles MC nad jeziorem nyskim?Z pośród paru zlotów na których byłem, te w Nysie (nie te w forcie)nad jeziorem najbardziej utkwiły mi w pamięci.Bardzo mi się podobały te zloty.Dobra organizacja,odpowiednia ilość punktów z jedzeniem i piciem,miejsce idealne(zero błota,kurzu itp.),dobra muza i wspaniały krajobraz jeziora na tle gór. :clap: Może dlatego tak często wspominam te zloty,bo były to moje pierwsze imprezy motocyklowe. :) A może ktoś wie dlaczego już się nie organizuje zlotów nad jeziorem nyskim? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Pamięta ktoś z forumowiczów zloty organizowane przez Globertotter Homeles MC nad jeziorem nyskim?Z pośród paru zlotów na których byłem, te w Nysie (nie te w forcie)nad jeziorem najbardziej utkwiły mi w pamięci.Bardzo mi się podobały te zloty.Dobra organizacja,odpowiednia ilość punktów z jedzeniem i piciem,miejsce idealne(zero błota,kurzu itp.),dobra muza i wspaniały krajobraz jeziora na tle gór. :clap: Może dlatego tak często wspominam te zloty,bo były to moje pierwsze imprezy motocyklowe. :) A może ktoś wie dlaczego już się nie organizuje zlotów nad jeziorem nyskim? :biggrin:Mnie tez sie tam podobalo... Do czasu, do czasu jak na ostatnim tam organizowanym zlocie zostalem poturbowany przez czlonkow klubu Road Runers. Dobrze ze ktos sie za mna wstawil i kilka "kuksancow" tylko dostalem. Byli jednak ludzie gorzej poturbowani. Dodam ze bylem trzezwy bo dopiero co przyjechalem...Chyba dlatego przestaly tam byc organizowane zloty bo klub ktory to organizowal przestal istniec i tez chyba cos mial do powiedzenia klub RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Zloty organizowane przez kluby motocyklowe to różnie na nich bywa. Ale wracając do tego nyskiego zlotu, czy to czasem nie był zlot na którym dwóch gosci wjechało na Yamaszce Tenere albo na Africe do jeziora i jeden prowadził a drugi wiosłowal gitarą? :biggrin: I tak cały motór zatonął:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dano Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Odpowiem Ci na pytanie : Dlaczego nie ma już zlotu Globertotter Homeles MC w Nysie? Odpowiedź jest prosta.....bo nie ma już Globertotter Homeles MC w Nysie, teraz mają na plecach czaszki ze skrzyzowanymi tłokami i nazywają się troszkę inaczej...... Edytowane 28 Maja 2008 przez dano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A Oni robią swoje zloty w Turawie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi