Kubrick Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ktoś może polecić ciemne okularki na moto, które by pasowały pod kask, tak, żeby nie bylo niewygodnie i zeby glowa nie bolala. Takie zwykle, na chopperka raczej niz na scigacza (czyli nie typu- kolorowy odblask ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jeżdzę 2 lata w takich choppers tylko ja mam model 908 czyli można z nich zrobic gogle, odpinasz nóżki i przypinasz gumę.Jak dla mnie rewelacja, gumowane przy twarzy, nie parują. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No fajne, fajne. A mozna je kupic w "sklepie" czy tylko przez neta? Bo wole cos, co moge zalozyc najpierw. Moze ktos ma jeszcze jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Nie wiem nie szukałem, a jak kupujesz przez neta masz mozliowść odesłania w ciągu 10 dni bez podania przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 O! Na to nie zwrocilam uwagi. Dzieki za info, bo to cenna informacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi