Jaro78 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam serdecznie jestem mieszkańcem pow.puckiego i śmigam swoim nighthowkiem wraz z dwoma kumplami ( maruderem i virago ) i jak widzę jeżdząc po rejonie jest na naszym terenie więcej motocyklistów.Problem w tym że się nie znamy,myślę że czas to zmienić i się zgadać i zorganizować jakieś spotkanie i pomyśleć o przyszłości( jakieś wspólne przejażdzki.zloty itp.) Także, jeśli jest ktoś chętny to niech da znać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giesyn Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Witam serdecznie jestem mieszkańcem pow.puckiego i śmigam swoim nighthowkiem wraz z dwoma kumplami ( maruderem i virago ) i jak widzę jeżdząc po rejonie jest na naszym terenie więcej motocyklistów.Problem w tym że się nie znamy,myślę że czas to zmienić i się zgadać i zorganizować jakieś spotkanie i pomyśleć o przyszłości( jakieś wspólne przejażdzki.zloty itp.) Także, jeśli jest ktoś chętny to niech da znać.Pozdrawiam. coś słychać w tym temaćie? Edytowane 20 Czerwca 2008 przez giesyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro78 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jak na razie to wszystcy czytają ale nikt nic nie proponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giesyn Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jak na razie to wszystcy czytają ale nikt nic nie proponował.prawdopodobnie na woodstock będę się wybierał. może ktoś też ma chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 witam powiat pucki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi