romek77 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mam problem z wskazanie poziomu paliwa w mojej CBR jest tam wyświetlacz LCD i po przekręceni kluczyka jest on testowany i wszystko sie wyświetla natomiast po teście ginie mi wskażnik poziomu paliwa po lewej stronie wyświetlacza w czym może być problem i czy ktoś się z tym spotkał?Dodam tylko że wyjąłem dzisiaj pompę paliwa i jest tal tylko jakiś czujnik a pływaka nie połączenie z baku bo zegarów jest ok sprawdzone miernikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 BYŁO O TYM PISANE :flesje: -TAK MA BYĆ KRESECZKI CI SIE POJAWIĄ DOPIERO JAK ZACZNIESZ JEZDZIĆ NA REZERWIE A TU WIECEJ NA TEMAT - http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=45583&st=340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dzięki za odpowiedź szukałem ale nie znalazłem tego tematu a zdziwiło mnie to bo kumpel ma horneta i podobny zegar i u niego te kreseczki znikają po kolei i jak ma rezerwe to zaczynają mu migac wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi