adrian44 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 w 5-6 lat temu jak smigalem na supermoto to zalozylem takie neony koloru niebieskiego. Wtedy to polowa miasta takie duperele kupowala. Zakładała gdzie popadnie... Ja mialem włącznik pare razy sie zadzylo ze policja stała czy jechała... ale nigdy nie było zatrzymania :icon_mrgreen:Nie którzy twierdza ze malowanie opon na miala np napisów tez jest wiejskim tuningiem tak samo jak neony, diody czy inne ledy. To wszystko zalezy od gustu :buttrock: Jak sie komus neon podoba to niech zakłada :biggrin: Zawsze mozna zdjąc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja tam nie wiem jak to teraz w Kraśniku wygląda ale kiedyś to polucjanci kazali wykręcać wentylki i pchać sprzęta do domu :buttrock: Na szczęście najbardziej upierdliwy ... hmmmm jak on się nazywa - chyba pan Tryka jest już an emeryturze he he Teraz najbardziej upierdliwy jest pan I., którego najczęściej można spotkać w nieoznakowanym Mondeo :) Ehhh, ja swego czasu też pchałem sprzęta do domu i co gorsze nie oddali mi wentylków :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi