wilkoooo Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dobra wkreca sie jak wariatka to byl zawor! :biggrin:!!! dzieki wszytskim za pomoc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No ja mam podobny problem tylko ze z yz 97r :P Silnik mam po kapitalnym remoncie (tlok, szlif, lozyska, uszczelniacze itd. ) Wyjezdzilem jeden bak bez zadnych problemow, moto chodzilo cudownie, ale niestety do czasu. Zaczelo muulic na wysokich obrotach i nie wkrecac sie. Wymiana swiec, czyszczenie gaznika i inne pierdoly wyzej wymienione nic nie daly :P :banghead: jeszcze nie sprawdzalem zawora wydechowego. Co mam w nim sprawdzic?? Mam zdjac pokrywe z boku, czy z czola cylindra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No niestety, ale do zrobienia mam szlif i musze kupic nowy tlok (chociaz mialem wiesco za 350zeta :bigrazz: ) Urypal sie pierscien (albo wpadl syf do cylindra) i narobil balaganu. Ciesze sie niezmiernie bo przed wakacjami zdazylem poskladac moto i je spsuc :biggrin: :eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi