B@ca Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak w temacie Ma ktoś coś takiego ? http://www.motorcycle-superstore.com/1/4/6...r-Backpack.aspx wyglada nieźle i nawet go chwalą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Ja mam . Fajne, swojego czasu w miare unikalne ciuszki dla kogos kto nie chce miec tego c inni.TEraz sporo posciagane ze stanow i UK. POlecam. Bdb jakosc wykoanania.Jedyno moje zestrzezenia sa co jakosci butow. Topowe speedmastery to zadna rewelacja. Sa dobre, nic wiecej. ps. mam taki plecak Edytowane 24 Maja 2008 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja mam . Fajne, swojego czasu w miare unikalne ciuszki dla kogos kto nie chce miec tego c inni.TEraz sporo posciagane ze stanow i UK. POlecam. Bdb jakosc wykoanania.Jedyno moje zestrzezenia sa co jakosci butow. Topowe speedmastery to zadna rewelacja. Sa dobre, nic wiecej. ps. mam taki plecak Nie chodzi mi o unikalność ciuchów tylko czy TEN Plecak sprawdza sie na co dzień .. - czy plecy sie nie pocą ?- czy kask sie nie rysuje ?- czy po załadowaniu kasku da się coś tam jeszcze zmieścić?- czy jest praktyczny - zamki, kieszonki, przegrody, zapięcia - czy przemaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi