Honda Wawa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam, niestety przyszedł czas na rozstanie się z moją niunią :icon_evil:( sprzedaje tylko i wyłącznie, dlatego że mam do kupienia F4 Sporta w okazyjnej cenie. Opiszę jej historię: Honda CB 500 1994r. Kupiona w Polsce w Maju 2007. Była sprowadzona z Niemiec. Jestem w Polsce drugim właścicielem, pierwszym był ten człowiek, co ją sprowadził przejechał nią zaledwie 1000km. Stan na maj 2007Motor miał wymienioną lampę i prędkościomierz na tuningowy, taką już zakupiłem. (mam zdjęcia z zakupu :flesje:) Wymienione : Olejświecefiltrynapęd - zębatka przód i tył, łańcuchkompletne sprzęgło wraz ze sprężynami i linkąklockitylnia i przednia opona We wrześniu miałem małą przygodę na drodze, zajechała mi baba w puszce i się prześlizgałem przy prędkości 60km/h. Nie było żadnego dzwona czy coś w tym stylu, motor poszedł na bok, dlatego zarysowała się obudowa silnika i skrzywiła kierownica. Kupiłem nową kierownicę oraz nową lampę przednią, ponieważ ta, która już była nie przeszła przeglądu technicznego. Mam starą do wglądu (oddania). Stan na maj 2008W tym sezonie wymienione klockifiltry oleju i powietrzaświeceolejregulacja gaźników wraz z synchro Założyłem przewody hamulcowe w stalowy oplocie oraz wydech, z kwasówki (dodaje oryginalny). Niestety przy zmianie przewodów poszła pompka hamulca, dlatego zmieniłem całą pompkę. Motor ma przebieg ok. 45t yś. Ja nim zrobiłem 7 tyś przez czas użytkowania. Nigdy mnie nie zawiodła, zawsze o nią dbałem a ona odwdzięczała się bezawaryjnością. Nie jestem handlarzem który wciska ciemnotę, motor jest w pełni sprawny po przeglądzie i ubezpieczony, użytkowałem go na dojazdy do pracy oraz na wypady w Polskę z moją kobietą na plecaczku. Może jego stan wizualny nie jest idealny ale za to serce i podzespoły jak najbardziej. Jedyne co trzeba wymienić to tylnią oponę, mogę załatwić nową oponę 50% taniej dla nowego właściciela. Dodatkowo dorzucam kuferek. Cena za jaką ją oddam to 5300 bez negocjacji, mam wyliczone co do złotówki na nowy moto :) Tutaj stare zdjęcia : http://www.bikepics.com/members/hondawawa/94cb500/ http://polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CB,500/10329 Zdjęcia ze stanu obecnego dołączę po weekendzie bo wyjeżdżam. Pozdrawiam Mateusz Kontakt : [email protected]gg : 2341501tel - tylko na priva ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No no poznaje Cię z www.polskajazda.pl :buttrock:Mam pytanko chcialbym porównac cene, ile wyszła ci regulacja i synchronizacja gaźników ? Pozdro i Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Siemka, wyszło 100 zł za gaźniki mam dobrego i taniego mechanika.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ok w serwisie 140zł tak podaje dla porównania. Dzieki za info i powodzenia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Nowe Foty http://allegro.pl/show_item.php?item=369764103 Edytowane 22 Maja 2008 przez Honda Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a samego kuferka nie puściłbyś ze stelażem razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 nie ma szans :icon_razz: jak chcesz t0 bierz całego no ja też w serwisie ale to nie wyklucza że znajomy mechanik :icon_mrgreen: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 nie ma szans :notworthy: jak chcesz t0 bierz całego no ja też w serwisie ale to nie wyklucza że znajomy mechanik :notworthy: Pzdr a po co mi dwie Cebule ;) pole obsieje czy co :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi