styka Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 do 7-go czerwca jeszcze pare dni, nie chce mowic ze jade bo nie wiem jak to bedzie, raczej jade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Widze ze Radom da rade - i o to chodzi :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Taka mala propozycja rozszerzenia wyjazdu o jeden dzień i zaliczenia Bieszczadów :buttrock: od Myciora przez Jasło i Krosno odbic na duzą obwodnicę bieszczadzką z noclegiem w Wetlinie powrót dnia nastepnego z dokończeniem pętli i przejazdem przez Łańcut i Leżajsk ...przyjemne miejsce na nocleg :notworthy: http://www.bieszczady.pl/domki_rekreacyjne...der%5D=regionID cała traska jakieś 750km :notworthy: w tym 150km samej pętli :icon_mrgreen: a i sam dojazd jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Trasa spoxx. Jak nie zostaniecie W D-cy i pojedziecie w Bieszczady - to pasuje zeb yscie sobie wzieli ode mnie pare butelek,zeby nie siedziec w Bieszczadach o suchym pysku. :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Trasa spoxx. Jak nie zostaniecie W D-cy i pojedziecie w Bieszczady - to pasuje zeb yscie sobie wzieli ode mnie pare butelek,zeby nie siedziec w Bieszczadach o suchym pysku. :bigrazz: pzdr Nagle sie znalazly :banghead: :icon_mrgreen: A tak to nie bylo :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nagle sie znalazly :banghead: :icon_mrgreen: A tak to nie bylo :icon_question: :icon_mrgreen:były były tylko nie na wynos ;-)) ale Bieszczady to jak u mnie wiec luuzz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mycior na Twoim miejscu ogłosiłbym jakąś forumową zrzutkę żebyś miał za co napoić tych wszystkich żłopów... :D :lalag: ja z mocnych trunków poproszę JUPIKA :notworthy: ja na swoim moto nie dojadę raczej, ale bardzo możliwe ze jako plecak z tą mordą z avatara :lalag: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 tak jak mówiłem, bieszczady w ten łikend u mnie odpadają, możemy skoczyć na całe 3 dni pod koniec czerwca.U Myciora mamy być na 12.50, to myślę, że wstępna godzina 10.30 na JET-cie będzie ok, chyba że jojo sprzeda swoją czarnulke to o 11 :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A jak kupi Bandziorka to 11.30 :P ;) ktos chetny na Bieszczady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 siemanoo Poniewaz 7 czerwca jest jakas imprezka w D-cy to wrzucam nową mapke zeby wam było łatwiej ,bo dedzie objazd przez rynek i moglibyscie sie zgubić. Trzeba poprostu wjechac na obwodnice Dębicy kolo McDonalda jechac z 4-5 km i na pierszych światłach skręcic w prawo jechac jakieś 1 km i mijacie szpital i stajecie na pierwszej zatoczce/przystanku kolo szpitala.Droga łatwiejsza niz poprzednia. http://img217.imageshack.us/my.php?image=m...cioraqq5ky5.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ok to moze mala lista... kto sie wstepnie pisze... wyjazd o 10.30 ale zbiorka o 10.00, trzeba obgadac ktoredy jedziemy... 1. Don Karlo2. Arek3. Jojo4. Zolty5. Styka6. Eduardino7. Don Szczeniakko kogos dopiac/wykreslic ???PS Eduardo zadzwon do Jarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mała popraweczka 1. Don Karlo2. Arek3. Jojo4. Zolty5. Styka6. Eduardino7. Don Szczeniakko i Bellka kogos dopiac/wykreslic ???PS Eduardo zadzwon do Jarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mała popraweczka 1. Don Karlo2. Arek3. Jojo4. Zolty5. Styka6. Eduardino7. Don Szczeniakko i Bellka kogos dopiac/wykreslic ???PS Eduardo zadzwon do Jarka... to jak juz tak szczegolowo to Karlo+Magda, Arek+Jupik, Edward+Mloda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 spoko :icon_razz: i leciecie w bieszczady dalej hmmmm, moze bym sie urwał zaraz po kosciele i polece z wami :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a kiedy ja zdobede przedrostek "DON" ? :icon_razz: ... ja jade bez Jupisia , a na Bieszczady nie ma chetnych p.s z zoltym jeszcze musimy zrobic mala improwizacje z ta fajeczka :icon_mrgreen: do zobaczenia w sobote :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi