RaY Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Mial ktos do czynienia z komplecikiem - Vanucci All Terrain ? Jak to sie spisuje ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Tychy Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Czesc widze ze w maju zamiesciles posta ale nik nie odpisał. Ja tez mam zamiar zakupic ciuchy tej firmy dlatego jezeli go kupiles i masz juz jakies zdanie o nich to bede wdzieczny za pomoc:) kumpel ma skore tej firmy i jest mega zadowolony.... Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7hub7 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 witam! ja zakupiłem tą kurtkę o którą pytasz, spodnie tez mam vanucci ale niestety nie od tego kompletu bo akurat nie mieli juz mojego rozmiaru. Kurtkę jak narazie sobie chwalę, dużo kieszeni na różne drobiazgi, wygodna, wypinana membrana, otwierane na zamki wentylatory na ramionach i klacie, w zimne dni naprawde ciepla - jeździłem przy kilku stopniach C tylko w koszulce termoaktywnej i było ciepło, jeziłem też w deszczu i również wszystko było w porządku, możliwość regulacji szerokości na rękawach i w pasie, w gorące dni jedynie membrana sympatex nie do końca daje rade, z gore-texem napewno byłoby lepiej no ale cóż za takie pieniądze nie ma co wymagac nie wiadomo czego, ja kupiłem w niemcowni w louisie akurat w promocji za 50% ceny więc jestem bardzo zadowolony :flesje: pozdr hub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Gore-Tex dużo by nie zmienił :) Membrany działają do ok. 20st., a później w każdej będziesz się gotował :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No troche nie aktualne :) Latam od początku sezonu i jest OK ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi