piotreksuzuki Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam przypadkiem trafiłem na to subforum, jestem z pod Radomia i chciałem sie dowiedziec czy w Starym Sączu zna ktoś gościa o nazwisku Faron a imieniu Mariusz, jest byłym właścicielem mojej teraz Suzuki GS550M Katana z 1982 r. Chciałem mu sie pochwalić jakich cudów przy niej dokonałem, bo pogrzebałem troche przy silniku i gaznikach i powróciłem jej dawną młodość, fajni eby było gdyby ktoś go znał i dał mi o tym znać. Pozdrawiam motocyklistów i motocyklistki z tamtejszych stron :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja niestety nie znam:):) ale gratuluje motonqa :) fajnie jest coś przywrócić do życia(wiem co mówie;) ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Oj, Nowy Sącz jezdzi i to w sporej ilości co pokazali na Pikniku w Starym S. malo tego, nie tylko jezdza, ale potrafia sie swietnie bawic, co pokazali wygrywajac wiekszosc konkurencji :) Jesli ktos ciekaw, tutaj maly slideshow z przebiegu imprezy: pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Kto był w sobotę w Myślcu???? jakieś fotki może nawet ma:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja niestety ani w SS ani w Myślcu... Ech, te studia mnie wykończą... Ale w wakacje sobie odbiję. :) P.S. Chcę zostawić moto do powiedzmy przeglądu czy wszystko z nim oki. Może macie jakiś swoich mechaników, których możecie polecić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 hmm a co chcesz przy moto aby Ci spr?? Ps. zobaczyłem na twoja pj i zobaczyłem ten samochód....myślę w pierwszej chwili skądś go kojarzę..aż mi się przypomniało...możliwe że twój tata nim jeździ albo po prostu są dwa takie same z naklejką...:):):)ba...to pewne:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 W sumie to obydwa punkty z Twojej teorii są prawdopodobne. Z tym, że pierwszy jest pewny - faktycznie mój Tata jeździ często po NS. Ja też się czasem smyknę. Ale że rzadko tam jestem, więc może dlatego nie widziałam drugiego golfa z naklejką. :) Jeśli chodzi o moto, to pierdoły - łańcuch, zamocowanie f. paliwa i przeglądnięcie go pod kątem dalszej wyprawy. Nie mam kiedy sama tego zrobić i dlatego chciałam podstawić do jakiegoś speca. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 NOO jestem pewny że to on;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No oburzające! Tate widziałeś, a mnie nie... :icon_eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nooo właśnie oburzające:):) Jedzie ktoś z NS do Falkowej na poświęcenie?? Plan jaki znalazłem imprezy:) "Nowosądeckie Święcenie Motocykli i Skuterów W dniu 26.07.2009 r. , w Kościele Świętego Antoniego w Falkowej koło Nowego Sącza, odbędzie się VI Nowosądeckie Święcenie Motocykli i Skuterów. Uroczystość gromadziła w latach ubiegłych kilkuset motocyklistów i skuterowców, którzy co roku szukają duchowego wsparcia u Świętego Krzysztofa - patrona wszystkich zmotoryzowanych.. Nowosądeckie Święcenie Motocykli i Skuterów wpisało się na trwałe w kalendarz ważnych wydarzeń naszego miasta. W tym roku – po raz pierwszy – chcielibyśmy zakończyć naszą uroczystość w Gorlicach, przejeżdżając ulicami tego pięknego miasta oraz zaprezentować się na płycie Rynku przed Ratuszem. Takie wydarzenie na pewno wzbudzi duże zainteresowanie, a przyświecająca naszej uroczystości idea bezpiecznego i mądrego poruszania się jednośladami po drogach publicznych znajdzie naśladowców wśród motocyklistów i skuterowców. Organizatorzy przygotowują okolicznościowe znaczki z św. Krzysztofem. Będzie je można nabyć za 20 zł wraz z kuponem na posiłek w Gorlicach, a dochód zostanie osobiście przekazany przez motocyklistów jako nasz dar dla Hospicjum prowadzonego przez Caritas Diecezji Tarnowskiej w Dąbrowie Tarnowskiej, gdzie już dzisiaj wszystkich zapraszamy na dzień 15 sierpnia br. (szczegóły zostaną podane w terminie późniejszym na naszej stronie). Szczegółowy plan wydarzeń: 11.30-12.00 – przyjazd motocyklistów do Kościoła na Falkowej w Nowym Sączu 12.00-13.00 – Msza Święta i poświęcenie pojazdów 13.15- 13.30 – Wyjazd na paradę do rynku w Nowym Sączu pod motocyklową eskortą policji 13.30-13.50 – Złożenie kwiatów pod pomnikiem Ojca Świętego Jan Pawła II 13.50-14.00 – Przejazd ulicami Nowego Sącza 14.00-15.05 - przyjazd do Gorlic, parada motocykli i skuterów ulicami miasta 15.05- – prezentacja jednośladów na płycie Rynku, pokaz trialu motocyklowego prezentowanego przez Mistrza Polski, poczęstunek, wspaniała muzyka country ORGANIZATORZY SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAJĄ !!!" Ja się zjawie:):) jeśli tylko nie będzie padał deszcz;/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to niewykluczone że się przejade, ale to też zależne od pogody będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 to i ja się przywitam :) Ale na razie jestem wyłączony z przejażdzek - nie ma mnie w kraju, potem jestem na 2 tyg i studia... "życie" - jakby to powiedziała moja koleżanka Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke_01 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, no moi drodzy trzeba powoli wybudzać maszyny do życia - pewnie wielu z was już to zrobiło :) i dobrze bo pogoda coraz bardziej kręci. Słuchajcie, od 2-tygodni mieszkam w NS, szukam garadzu/lokum dla swojego moto, jak ktoś ma namiary na coś w pobliżu Lwowskiej/Gwardyjska dajcie znać, może ktoś ma ochotę wynająć jakiś garaż, razem zawsze taniej no i w kupie siła :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 luke odnośnie garażu nie pomogę :) moto masz już w NS?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke_01 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Aktualnie trzymam u siebie w garadzu, w Makowie Podhalańskim. W niedzielę strasznie kusiło żeby na nim przyjechać - no ale perspektywa trzymania pod gołym niebem przeraża. Na razie chodzę i szukam, zobaczymy co z tego wyjdzie. Trafia mnie jak za oknem słyszę coraz częstsze ryki sprzętów - :banghead: właśnie coś przejechało... Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez luke_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi