Gość psikus89 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam. Ogladalem wiele zdjec na bikepics.com czy bikez.com i zauwazylem ze zadko (ale jednak) trafia sie sztuka, ktora nie ma naklejki "Ninja" na zadupku. Tak jak w moim Kwasaki ZX-6R. Czy ktos potrafi mi to wyjasnic? Chce nadmienic ze w mojej Kawie zadupek jest ok, nie jest klejony i wykonczenia nalepek na zadupku sa fabryczne (sa takie same jak na bokach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dodam jeszcze, ze w Twojej Kawie wzor malowania( bialo-czarne linie) nie przechodzi na czache, a powinien. Jak dla mnie odpowiedz jedna. Malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dodam jeszcze, ze w Twojej Kawie wzor malowania( bialo-czarne linie) nie przechodzi na czache, a powinien. To prawda. tam bylo malowanae chociaz zrobione bardzo dobrze. Jednak czacha tez nieklejona, nic z tych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie mowie, przeciez ze masz jakiegos skladaka po 10 dzwonach :) Pewnie te przypadki gdzie nie ma naklejek na zadupkach, to zadupki malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Spoko, pytam tylko z ciekawosci. Ale jednak ten ciemnoniebieski fragment na zadupku (zreszta tak jak i na baku i bokach) to naklajka. No i ''w dotyku'' jest ona tak samo wykonczona jak na baku czy bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 czaska na pewno "robiona" a na zdaupku jesli nie "robiony" to moze komuś sie :spodobała" NINJA i sobie zajumał, u mnie jakiś c*el z 1000rr zdarł mi 1 i teraz mam 000rr :) W sumie to tego zajumac sie nie da bo nie mozna oderwac tak zeby nie uszkodizc naklejki.Naklejka na zadupu niepowinna byc tak wykończona jak na baku.Jesli jest pod bezbarwnym to było malowane.W orginałach tylko naklejki na baku sa pod lakierem, reszta jest na lakier. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Witam. Ogladalem wiele zdjec na bikepics.com czy bikez.com i zauwazylem ze zadko (ale jednak) trafia sie sztuka, ktora nie ma naklejki "Ninja" na zadupku. Tak jak w moim Kwasaki ZX-6R. Czy ktos potrafi mi to wyjasnic? Chce nadmienic ze w mojej Kawie zadupek jest ok, nie jest klejony i wykonczenia nalepek na zadupku sa fabryczne (sa takie same jak na bokach). Hm obadaj jakiej masz firmy - przednia i tylną lampe + szybe. Przyjzyj sie dokladnie ogranicznika czy sa calutkie. Warto , też zwrocic uwage na podnuzki od spodu. Edytowane 16 Maja 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Hm obadaj jakiej masz firmy - przednia i tylną lampe + szybe. Przyjzyj sie dokladnie ogranicznika czy sa calutkie. Warto , też zwrocic uwage na podnuzki od spodu.Co to ma dac?Wlasciwie to juz sam nie wiem czy tu ''Ninja'' jest naklejka czy jest malowane. Bo ''ZX-6R'' jest bankowo naklejka. Co powiecie na ta, ta, ta i na ta. Wydaja sie byc jak najbardziej ok Edytowane 16 Maja 2008 przez psikus89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 mozliwe ze wersja USA nie ma NINJA na zadupku ,a wersje EURO maja - tak strzelam ,bo wszystkie moto ktore nie mają ,a ktore pokazałes sa z USA (chyba) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 mozliwe ze wersja USA nie ma NINJA na zadupku Pokazalem te, w ktorych to najlepiej widac, a znalazlem tez kupe zdjec z USA, Canada, w ktorych jest ''Ninja'' :) . Moze po prostu pewna partia produkcyjna (np z ktoregos miesiaca 2001) nie miala tego? Mozliwe to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nie wydaje mnie sie. Moim zdaniem jesli brakuje nalejki, to maczal w tym palce poprzedni wlasciciel, a nie fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi