BenyWzG Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam mam takie pytanie dochodza mnie sluchy ze wjazd na poligon bedzie za okazaniem przepustki. Czy to ejst prawda jak takowa przepuche załatwic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Postawione zostaly tabliczki ze wjazd tylko za zgoda administratora toru, zamiast zadawac tu pytania najlepiej podjedz w sobote czy niedziele i zapytaj jak jest z wjazdem na tor. Zreszta nie wiem o co Ci chodzi , bo w temacie pytasz o tor, a w tresci posta o poligon- poki co bezproblemowo mozna jezdzic po poligonie, jezdzilem tydzien temu i nie napotkalem zadnych utrudnien poza rzeczonymi tabliczkami- jest to zrobione z oczywistych wzgledow-ktos nastaral sie o porzadny tor, wyrownanie etc i nie brakowalo przypadkow jazdy autami po torze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 etam poligon :buttrock: ja sie martwie o lotnisko bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) a czemu to sie martwisz o lotnisko? ta droga juz zostala otwarta czy sie myle? Edytowane 16 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 niby cos tam otworzyli ale przeciez to nie koniec. Martwie sie bo bylo by dennie bez lotniska. Zadnych atrakcji itp. wolnej przestrzeni :)Mam nadzieje ze tak nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakel321 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Oficjalnie to jednorazowy wjazd na poligon kosztuje 10zl, jeśli należysz do tego klubu to płacisz 40zl miesięcznie i możesz jeździć ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 to sie panowie wykosztowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Moim zdaniem dobrze zrobili z tym poligonem poniewaz teraz tor jest zawsze wyrownany i przygotowany do jazdy a zanim nie wprowadzili opłat to wszyscy chcieli smigac a nikt nie chciał płacic i tor wyglądał jak wyglądał czyli nie nadawał sie do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi