sono Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Koledzy powracam do tematu sławnego już klepania metalicznego DS 1100 w okolicach zaworów.Wiem że wielu z was ma ten sam problem.Czytałem żeby się nie przejmować tylko jezdzić.Ale...Nurtuje mnie ta sytuacja.Zawory ustawione ok a stuka.Próbowałem się więc dowiedzieć czegoś w serwisach Yamachy.Teksty mechaników"no wie pan trzeba by motor zostawić ,rozebrać i zobaczyć"Czyli nic konkretnego.Ciekaw jestem czy nie wiedzą czy nie chcą mówić na temat tej dolegliwości.?Może są jakieś nowe ślady w sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisZbro Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Koledzy powracam do tematu sławnego już klepania metalicznego DS 1100 w okolicach zaworów.Wiem że wielu z was ma ten sam problem.Czytałem żeby się nie przejmować tylko jezdzić.Ale...Nurtuje mnie ta sytuacja.Zawory ustawione ok a stuka.Próbowałem się więc dowiedzieć czegoś w serwisach Yamachy.Teksty mechaników"no wie pan trzeba by motor zostawić ,rozebrać i zobaczyć"Czyli nic konkretnego.Ciekaw jestem czy nie wiedzą czy nie chcą mówić na temat tej dolegliwości.?Może są jakieś nowe ślady w sprawie? było już, w dziale mechaniki http://forum.motocyklistow.pl/cykanie-stuk...rze-t72099.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Prośba do admina lub autora tematu - proszę o przeiesienie tego tematu do wczesniejszego - podanego w linku powyżej. Odswieży to poprzedni temat ....... przy okazji moze dowiemy sie o rozwiązaniu problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi