Fabio Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam!...ja bardziej do kolegów z CYC-a...pamiętam że niedawno organizowaliście zdaje się zbiórkę zamówień co by taniej za przesyłkę wyszło lub jeszcze jak stare forum działało pamiętam że takie próby były...czy niebawem będziecie robić coś podobnego bo jeśli tak to bym się podłączył gdyż kilka gratów mam do zakupienia...głównie chodzi mi o zakupy ze stronki http://www.cruisercustomizing.com/ ...jeśli by była możliwość wspólnych zakupów to weźcie mnie pod uwagę :-)...plizzzzzzzzz... P.S....albo może ktoś z kolegów forumowiczów będzie coś zamawiał to bym się podłączył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 W przyszłym miesiącu będę coś zamawiał - dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 To piszcie tu co i skad konkretnie bo tez sie moze podlacze jak cos dla siebie znajde :arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi