matiwerner Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 witam mam przykro sprawe... mianowicie mam sqta piaggio sfera i nie wiem dlaczego jak jade i wlacze swiatla to swieca sie okolo 15 sekund i gasna razem z podswietlaniem zegarow od razu po zgasnieciu nie moge ich zapalic dopiero po 30/60 sekundach zapalam i znowu swieci sie tak okolo 15 sekund juz nie wiem co z tym zrobic;/....prosze o pomoc.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 sprawdź masz naładowany akumulator ?? może ci sie rozładował jeśli go dłużej garażowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwerner Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 tez myslalem ze to moze byc wina akumulatora.....ale akumulator naladowalem i jest to sam.......zdaje sie ze to moze regulator napiecia nawalil....jak bede mial chwile to go rozbiore i wymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi