Skocz do zawartości

ocieplacze na kolana pod skórzane spodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie kupić ocieplacze na kolana, pod spodnie, niby jest ich w internecie dużo ale albo na spodnie albo takie co rozciągają się do 40 cm w dolnej części uda (a rozmiar podany XXL ???)

Potrzebuję rozciągające sie do 50-52 cm.

Szukałem też w sklepach rowerowych ale bez sukcesu.

Może któryś z szacownych Kolegów bedzie mógł pomóc?

Merlin

Ja kupiłem takie na rzepach w www.motoakcesoria.pl nie mam cienkich nóżek :) a mam spooory zapas gdyby się jeszcze rozrosły :notworthy:

Edytowane przez Boa

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

Ja kupiłem takie na rzepach w www.motoakcesoria.pl nie mam cienkich nóżek :banghead: a mam spooory zapas gdyby się jeszcze rozrosły :biggrin:

Dzięki, a rzepy i ich szwy nie niszczą Ci podszewki w spodniach, no i najważniejsze, czy wygodnie się w nich jeździ?

Merlin

Edytowane przez Merlin

Narazie jeszcze niczego mi nie zniszczyły, a parę miesięcy (szczególnie tych chłodniejszych) w nich przejeździłem... poza tym są wykonane z takiej jakby pianki neoprenowej, coś a'la kombi dla nurków, naprawdę są elastyczne i nie przeszkadzają, no i cena przystępna a nie przestępcza, więc nawet jeśli Tobie nie podejdą to 30zł to chyba nie majątek :)

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

Narazie jeszcze niczego mi nie zniszczyły, a parę miesięcy (szczególnie tych chłodniejszych) w nich przejeździłem... poza tym są wykonane z takiej jakby pianki neoprenowej, coś a'la kombi dla nurków, naprawdę są elastyczne i nie przeszkadzają, no i cena przystępna a nie przestępcza, więc nawet jeśli Tobie nie podejdą to 30zł to chyba nie majątek :)

Przekonałeś mnie, zamówię. Najbardziej się obawiałem ostrych brzegów rzepów.

Pozdrawiam.

Merlin