Merlin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gdzie kupić ocieplacze na kolana, pod spodnie, niby jest ich w internecie dużo ale albo na spodnie albo takie co rozciągają się do 40 cm w dolnej części uda (a rozmiar podany XXL ???) Potrzebuję rozciągające sie do 50-52 cm.Szukałem też w sklepach rowerowych ale bez sukcesu.Może któryś z szacownych Kolegów bedzie mógł pomóc?Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Ja kupiłem takie na rzepach w www.motoakcesoria.pl nie mam cienkich nóżek :) a mam spooory zapas gdyby się jeszcze rozrosły :notworthy: Edytowane 10 Maja 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Ja kupiłem takie na rzepach w www.motoakcesoria.pl nie mam cienkich nóżek :banghead: a mam spooory zapas gdyby się jeszcze rozrosły :biggrin: Dzięki, a rzepy i ich szwy nie niszczą Ci podszewki w spodniach, no i najważniejsze, czy wygodnie się w nich jeździ?Merlin Edytowane 11 Maja 2008 przez Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Narazie jeszcze niczego mi nie zniszczyły, a parę miesięcy (szczególnie tych chłodniejszych) w nich przejeździłem... poza tym są wykonane z takiej jakby pianki neoprenowej, coś a'la kombi dla nurków, naprawdę są elastyczne i nie przeszkadzają, no i cena przystępna a nie przestępcza, więc nawet jeśli Tobie nie podejdą to 30zł to chyba nie majątek :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merlin Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Narazie jeszcze niczego mi nie zniszczyły, a parę miesięcy (szczególnie tych chłodniejszych) w nich przejeździłem... poza tym są wykonane z takiej jakby pianki neoprenowej, coś a'la kombi dla nurków, naprawdę są elastyczne i nie przeszkadzają, no i cena przystępna a nie przestępcza, więc nawet jeśli Tobie nie podejdą to 30zł to chyba nie majątek :) Przekonałeś mnie, zamówię. Najbardziej się obawiałem ostrych brzegów rzepów.Pozdrawiam.Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Rowniez takich uzywam i przez caly sezon nic sie nie stało podszewce. Polecam, zwlaszcza, ze latwo dopasowac do grubosci nog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi