yani22 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 witamczy wybiera sie ktos na extreme moto do wawy, w sobote wyjazd o 7 z rzeszowa, powrot na wieczor predkosc przelotowa 100-130, kto chetny prosze o info. wrazenia na pokazach gwarantowane, ja sobie nie odpuszcze :notworthy: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Siemaka Yani, ja w tym roku nie dam rady pojechać, studia i z kasą cienko bo na narzędzie i nowe świeczki do CBRki wydałem :icon_question: Byłem w tamtym roku i impreza godna zobaczenia, był mistrz świata stuntu Chris Pfeiffer i to co wyrabia chłopak to naprawdę dech zapiera. Z tego co lukałem w tym roku gwiazd też nie zabraknie więc udanej imprezy i do zobaczenia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 nom kutfa - ja tez odpadam, za duzo wydatków jak na poczatek sezonu, noi czasowo w ten łikned tez nie teges miłego ogladania.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi