Ryjek Ocw Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Hondę ns1. Strasznie drażni mnie dzwięk z jakim chodzi. Strasznie pierdzi jak by to był jakiś cross :biggrin: Co zrobić by brzmiał ładnie, płynnie prawie tak jak normalny scigacz (mam nadzieje ze wiecie o co chodzi). Moze wymienic tłumik na sportowy czy cos? z gory dziekuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Honda NS1 ma najladniejszy dzwiek sposrod wszystkich dostepnych nam motorowerow w tej klasie. jesli chodzi jak cross to widocznie jakis kretyn cial dyfuzor albo koncowke. proponuje zobaczyc jak chodzi na seryjnym. na kazdym tuningowym bedzie chodzila jeszcze bardziej pierdziawkowo...;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Mowił ze tłumik jest sportowy i jak w Simsonie mialem sportowy to tez tak pierdział. A na seryjnym juz tak nie pierdzi? Bo teraz to mi on przypomina dźwięk Motorynki :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi