serwient Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Mam na handelek chinczyka.Lifan Corda. Enduro lekkiego i srednio ciezkiego terenu.W sam raz na jazde po miescie, lasach , polnych drogach etcNie mam jeszcze fot, ale wystawie go na allegro. Pazdziernik 2007 rok, prezent od starego-szkoda ze nie japoniec, ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada przejechane dokladnie 336 km, 2 gleby jakie przezyl bez zadnych uszkodzen, silnik ok. Kolor pomaranczowy, wierna podróba ktm-a z daleka.Wiadomo, ze kazdy sprzedajacy zachwala swoj sprzet, ale moge pwoiedziec tyle ze sprzet jest w ideanym stanie.8 miesiecy u mnie stoji ale zadko na nim jezdzilem, bo brat dawal mi uzytkowac drz.Posiada podnóżki dla pasazera plus bagaznik.20 km nie ma szaleju.Elektryka ok, silnik ok, zawiecha ups,chlodzenie olej-powietrze, wygodne siedzisko, niekatowany, zarejestrowany,ubezpieczony.Moge z cala swiadomoscia powiedziec ze jest igielka.Myslalem ze bedzie to totalny szrot ale sie mylilem.Silnik 3 generacji po przeróbkach dobrze ciagnie.Co najwazniejsze lekki 112 kg.Gwarancja do pazdziernika 2009 roku.W tej chwili jest po pierwszej wymianie oleju i filtrów i po regulacji.Nie ma zadnych ukrytych wad - moge zagwarantowac. Jaki powód sprzedazy ? Odkladalem kase na sprzet ale jak go dostalem to wlozylem w samochod, a brat ze wzgledu na zmiane stanu cywilnego uzyczal mi deerzety, do czasu...Mam na oku dr350 i zalezy mi na szybkiej sprzedazy.Cena jaka mnie interesuje to 5 kółek do delikatnej negocjacji , bo motor jest praktycznie nowy, zero zniszczeń. http://www.moto-magnus.com.pl/?id=10&sg=27& link do producenta, z tym ze kolor pomarancza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi