lilivampire Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Wreszcie 06.05 uzyskałam prawo jazdy na kat. A. Huurrraa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 gratulacje z mojej strony.Za 1 razem ?Ja też wczoraj zdalem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pch Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 gratulacje z mojej strony.Za 1 razem ?Ja też wczoraj zdalem :icon_mrgreen: I mi się wczoraj udało zdać, za 1 razem. Radości nie było końca! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 GRATULACJE!!!!!! A kiedy ja je zdam? Jeszcze tyle czsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 :biggrin: :D :crossy: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi