daro00 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam serdecznie,zwracam sie do Was koleżanki i koledzy z takim zapytaniem: Czy w ogóle występuje coś takiego, może ktoś z Was kupował ewentualnie wie gdzie kupić oparcie dla KIEROWCY do VL 1500 LC Może jakaś z firm produkująca akcesoria motocyklowe robi coś takiego. Przeszukiwałem godzinami zasoby sieci w poszukiwaniu czegoś takiego ale niestety bez skutku, w miarę możliwości jakieś linki mile widziane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) W zeszłym roku udało mi się kupić coś takiego. Produkcji, zdaje się Highway Hawk.Nie mogę teraz na szybko znaleźć, ale są takie oparcia. Dość solidnie zrobione, tylko mają jedną wadę: są trochę niskie i dziurach trochę napierniczają w dolną część kręgosłupa.Edit:O, coś takiego:http://www.highwayhawk.com/prod-detail.php...otor=4&cat_id=6 Edytowane 6 Maja 2008 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro00 Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 O, coś takiego:http://www.highwayhawk.com/prod-detail.php...otor=4&cat_id=6 Wszystko niby ok, ale trzeba sie liczyć z koniecznością zdjęcia siedzenia pasażera, a tego chciałbym uniknąć.Widziałem też gdzieś na stronie chyba jakiegoś polskiego producenta akcesoriów motocyklowych oparcie dla kierowcy z "bagażnikiem" przychodzącym w miejsce siedzenia pasażera :banghead: ale to nie to czego szukam :banghead: Chociaż w większości przypadków podróżuję solo (moja dziewczyna śmiga swoim motorkiem) to sporadycznie drugie siedzenie się przydaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 trzeba sie liczyć z koniecznością zdjęcia siedzenia pasażeraNie trzeba. Wchodzi elegancko nawet z siedzeniem pasażera. Sam mam tak u siebie zamontowane. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro00 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dzięki piękne CEZSEK za podpowiedzi :biggrin: , dzwoniłem już do dealera Highway Hawk 'a i na szczęście siedziałem wygodnie bo cena jaką usłyszałem mogła zwalić mnie z nóg :wink: Nie zależy mi na tym aż tak bardzo bo do codziennych przejażdżek to raczej niepotrzebny gadżet, ale po powrocie z "długo-weekendowej" wyprawy liczącej sobie 2200km :bigrazz: stwierdziłem, że dobrze by było czymś podeprzeć ten biedny kręgosłup! 540 złociszy za coś takiego uważam jednak za lekką przesadę i choć zdaję sobie sprawę z tego, że będę musiał przywyknąć do cen tych akcesoriów to tym razem rozejrzę sie raczej za czymś używanym z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 540 złociszy za coś takiego uważam jednak za lekką przesadę Ja też. Ale szukaj cierpliwie. Ja znalazłem w zeszłym roku za niecałe 300 zł (czyścili magazyny i trafiłem). VL to nie jest aż tak popularny sprzęt, aby akcesoria były na każdym rogu. Trzeba poszukać, to się trafi.Powodzenia. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro00 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Cały czas poszukując jakiegoś alternatywnego rozwiązania przeszukując neta trafiłem na coś takiego, !! Ale ktoś musiał mieć gust, sorry raczej go nie mieć :biggrin: dobra kończę już to spamowanie i wracam do poszukiwań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi