Skocz do zawartości

I Ogólny Zlot w Lewinie Brzeskim - KelerisRiders

VIRAGOLO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę, to przed 14 wypadało by tam się zjawić. Nie wiem jak długo się tam jedzie z Opola. Zaproponuj konkretną godzinę wyjazdu z rzeczonego Statoila, tak aby na miejscu być powiedzmy o 13:45.

Pozdrawiam

A i jeszcze jedno, jeśli przezemnie zmieniasz plany, to mną się nie martw. Z mapą dojadę:-)

Nie zmieniam. W straduni byłem w tamtym roku, imprezka OK, trzeba przyznać że organizacyjnie przejazd zrobili perfekcyjnie :flesje: , długo po okolicy, z pełnym zabezpieczeniem, nie jakieś 1500 metrów tam i z powrotem, ciekawe jak w Lewinie dadzą radę. Swoją drogą człowiek wali na zlot dla jazdy, a tej na zlotach niewiele. Tak że możliwe że potem jednak LK.

A Ludwikowice, no cóż mam dwie pasje konie mechaniczne i te żywe, tam będą obie rzeczy razem.

Nie ważne 13.00 Statoil może być?

Przepraszam za offa ale temat jest na tapecie. Myślałem żeby się wybrać już dzisiaj po południu czachowisko lub Brodak do Czech (kawałek od siebie więc jeszcze myśle) ale jakos nikt się nie znalazł wiec gdyby ktoś miał ochote to niech da mi na PW znac. Troche chłodno ale co to dla motocyklisty. Już kończe i nie zaśmiecam. Pozdr

Edytowane przez tomulus

Jak najbardziej.

Pozdrawiam

Mam dla nas trasę lekko krajoznawczą, dołączy do nas Timon może z ekipą, mam parę fajnych miejsc do pokazania, Czekam 0 13.15 na Staoil.

Tatsu

PS.

Czekam do 13.45 potem wyruszam do Lewina Brzeskiego zawsze może coś wypaść.

Poprawiłem cytat

Piotrek

Jestem już w domu, zwinąłem się szybciej, bo na działce czekała mnie mała imprezka rodzinna.

Tatsu wielkie dzięki za fajną traskę, tempo było idealne jak dla mnie no i zobaczyłem historyczne miejsce. Jazda za Wild Starem to przyjemność, lubię dzwięk dużej V :-)

Fotki można znaleźć w mojej galerii.

Organizatorom należą się wielkie brawa i owacje na stojąco. Wszystko bardzo fajnie zorganizowane, na rogatkach stał motocyklista i doprowadził nas do miejsca zlotu. Parada była zabezpieczana i tak powinno być. Nagrody wypaśne, teren zlotu przygotowany bardzo dobrze. To był pierwszy zlot przez Was organizowany,u mnie macie wielkiego plusa, za rok - jeśli będzie kolejna edycja - zjawię się na pewno i to bankowo z namiotem :-)

Pozdrawiam

UPDATE:

nie licząc 5 pierwszych fotek wszystkie były robione komórką, więc jakośc nie powala, ale tragicznie nie jest. Wyjąłem aparat i elegancko wyswietlił, że ma puste baterie :lalag:

Widzę że Piotrek już zdążyć napisać to co ważne. A więc tylko potwierdzę.

Imprezka super, jak na pierwszy raz to bardzo dobrze, z życiem i dla tych co przyjechali a nie dla organizatorów, a to sztuka nie lada. :lalag:

Dziękuję w imieniu wszystkich organizatorów za pozytywną opinię o zlocie. Staraliśmy się z całych sił i udało się w 110% !

Już niebawem dużo materiałów ze zlotu do oglądania na naszej stronie. Zapraszam.

OLO

Galeria zdjęć

http://www.kelerisriders.pl/I_Zlot_LB_2008/

SERWER FTP ZLOTU ( upload )

( Zdjęcia, Filmy )

ftp://[email protected]

hasło: zlot2008

Jeżeli ktoś ma zdjęcia lub filmiki zrobione na naszym zlocie podzielcie się. Wrzućcie na nasz serwer FTP, przygotowujemy materiał filmowy.

Proszę zakładać osobne foldery na każdy zbiór żeby uniknąć nadpisywania plików o tych samych nazwach.

Prosimy nie usuwać plików !

Dziękujemy