Gość Tatsu Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Można się podpiąć? Zawsze to raźniej jechać w więcej niż jeden motocykl Oczywiście że razem. Możemy sie umówić na stacji Statoil koło Wrzosek. Mogę poprowadzić ciekawymi mało znanymi dróżkami poprzez wioski naokoło Opola. Szczegóły godzinowe do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ok, ale już mówię, że na 100% to jeszcze nie wiem, czy pojadę. A co do propozycji prowadzenia to jestem za, ale nie lubie smigac po wioskach więcej jak 60 km/h, mam złe wspomnienia z psami i innym dziadostwem, co lata po drodze, w sumie, to do zwierząt nic nie mam, tylko do włascicieli, ale nic na to się nie poradzi.A ten statoil to gdzie tak dokładnie jest? Bo Opole znam tylko z okolic politechniki. update2: 1. rozumiem, ze zlot jest bez spania na miejscu - znaczy zabawa do białego rana, a pozniej?2. kto zaprojektował wam logo? Bo całkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Witam ad.1 - na miejscu zapewniamy duże pole namiotowe. Będzie otwarte dla wszystkich motocyklistów za free, można również napisać do mnie mail ( [email protected] ) by zarezerwować sobie miejscówkę ( choć wątpię by brakło miejsca, pole jest duże ) ( http://www.kelerisriders.pl/images/PICT0107.JPGPole namiotowe to całe zielone pole widoczne na dole zdjęcia ( tam gdzie drzewka rosną sobie ) ) ad.2 - logo projektowałem ja we współpracy z Artkiem, członkiem Keleris Riders. Thx za pozytywną opinię :-) PS. Otrzymaliśmy już sporo potwierdzeń, szykujemy jeszcze dodatkowe atrakcje, jestem przekonany, że warto przyjechać :-). Jedno jest pewne, atmosfera będzie wesoła ! WWW.KELERISRIDERS.PL ! Edytowane 14 Maja 2008 przez VIRAGOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wołczyn chyba wpadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Rezerwować Wam jakieś miejsca na polu namiotowym ? ( miejsce raczej będzie, pole duże, ale tak na wszelki można rezerwować ) Rezerwacje - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ok, ale już mówię, że na 100% to jeszcze nie wiem, czy pojadę. A co do propozycji prowadzenia to jestem za, ale nie lubie smigac po wioskach więcej jak 60 km/h, mam złe wspomnienia z psami i innym dziadostwem, co lata po drodze, w sumie, to do zwierząt nic nie mam, tylko do włascicieli, ale nic na to się nie poradzi.A ten statoil to gdzie tak dokładnie jest? Bo Opole znam tylko z okolic politechniki. update2: 1. rozumiem, ze zlot jest bez spania na miejscu - znaczy zabawa do białego rana, a pozniej?2. kto zaprojektował wam logo? Bo całkiem fajne Spokojnie. Ostatnio z Sebą i Benkiem na Hornetach oraz Maćkiem na Fazerku wycieliśmy traskę do Wrocka kanałami i z powrotem przez Popielów i było OK. Jak się ma WS bez szybki i kask otwarty to zostaje tylko radość z jazdy. A tak na poważnie, to szkoda pięknych widoków na trasach by wyrywać no chyba że zakładamy taką jazdę i wtedy autostradka i max, ale to dla tych co to lubią.Statoil o którym myślę jest na obwodnicy jak skręcisz z jadąc z Kluczborka w prawo na Wrocław. Potem światełka przy BP drugie przy Orlenie most nad Odrą, rondo przy Makro i następne światełka i masz Statoli po lewej. Wjazd trochę do dupy ale jak skręcisz na światłach w lewo to wjedziesz na stację. Godziny do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ok, poszukam tego Statoila. Co do godziny to się zgadamy, bo ja najpierw muszę wiedzieć, czy w ogole pojadę, bardzo mi zależy, ale róznie to bywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 akurat wtedy jest czachowisko w harendzie :) Dzięki Kulka za informację na PW. Usiłowałem Ci odpisać ale masz zawalona skrzynkę albo coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 NADAL DODAJEMY NOWE ATRAKCJE ! A WSTĘP DALEJ FREE ! Doszły kolejne koncerty: 22.30 - DEATHIBRILLATOR( http://www.myspace.com/deathibrillator) 24.00 - KOMUTATOR( http://www.myspace.com/komutator ) A ponadto konkurs palenia gumy na rynku Lewina Brzeskiego !( do wygrania bon na 100zł ) Poprawiłem jeden link, bo nie działał Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 szkoda, że pogoda się zwaliła, a liczyłem, że sobie popływam :-)ale to nic, byle by deszcz nie padał to będzie git. @Tatsu - Twoja propozycja nadal aktualna? Jeśli tak, to ja się dostosuję, ale fajnie by było zjawić się trochę wczesniej niż planowane rozpoczęcie. Jesli się uda, to podjade z kumplem na Iżu :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Thx Piotr za poprawę linka, wszelkie info na www.kelerisriders.pl Padać chyba nie będzie, wszelkie pogody podają aurę bezdeszczową. Z pływaniem będzie ciężko bo nie mamy ratownika więc nie mamy na to pozwolenia. Regulamin zlotu dostępny na stronie. Ale zaplanowaliśmy dużo atrakcji, nie będzie czasu na pływanie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja mam ino młodszego ratownika zrobionego to niestety nie da rady. Ale mam specjalną karte pływcaką to se moge popływać po wodach niestrzezonych :rolleyes: szpan na maxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Tobik jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Tobik jedziesz? Nie dam rady, czwartek i piatek teraz mam robote, sobota i niedziela sie ucze do poprawki do examów ktore mam w poniedziałek i środe:/ pozatym w VFRze czas wymienić opony, bo sie z tyłu znaczniki juz kończą:D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @Tatsu - Twoja propozycja nadal aktualna? Jeśli tak, to ja się dostosuję, ale fajnie by było zjawić się trochę wczesniej niż planowane rozpoczęcie. Jesli się uda, to podjade z kumplem na Iżu :-) Pozdrawiam Jak nie będzie dużej zlewy to jedziemy, o której chcesz. Miałem ochotę skoczyć na Czachowisko do Ludwikowic Kłodzkich ale mogę przełożyć wyjazd do LK na niedzielę. Z drugiej strony z Lewina też można skoczyć dalej do LK. Tak że może i dobrze jak wcześniej zrobimy rzut okiem na imprezkę. Poprawiłem cytatPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi