Silverpoint Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam wszystkich Forumowiczów!Niniejszym uprzejmie donoszę, że od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GSF 1250 SA, znanym również pod kryptonimem Bandit :-)))Rocznik: 2008 (nówka), kolor: jedyny słuszny (czarny) Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, uwagi, chciałby się coś dowiedzieć albo może użytkuje taką maszynę dłużej i chciałby mi przekazać jakieś swoje spostrzeżenia to oczywiście - WELCOME! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wow! Nowka, sluszny wybor i gratulacje. Mialem to na jazde probna, ale stwierdzilem ze za mocne dla mnie (2.9 do setki!) i wzialem 650 SA. Tez K8 tyle ze srebrny. Fajna maszyna i bedziesz zadowolony, tylko rozsadnie z manetka...Pozdrawiam. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Gratuluje!!! Salonówka , czy jakiś prywatny importer?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Bondziorno Bandziorno :P Mam nadzieje że nie pomylimy sprzętów gdzieś na Zlocie jakimś :D Pozdro :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverpoint Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Gratuluje!!!Salonówka , czy jakiś prywatny importer?? pzdr Salonówka - rozeznałem dokładnie temat prywatnych importerów; pełno na necie różnych informacji - nie zawsze prawdziwych i jednak wybrałem salon.Jak będę miał chwilę to napiszę w innym wątku co udało mi się ustalić i jak to wszystko w praktyce wygląda - tak "dla potomności" :) Bondziorno Bandziorno :clap: Mam nadzieje że nie pomylimy sprzętów gdzieś na Zlocie jakimś :D Pozdro :biggrin: Ja tam bym pomylił - przynajmniej na chwilę; miło by było pojechać czymś już dotartym ;) Edytowane 7 Maja 2008 przez Silverpoint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi