Mirooo Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 witam Znalazłeś kolesia, który mówi, że jest w stanie zrobić zamiennik modułu do ns1. Ten koleś jest z Łodzi. Potrzebuje chętnej osoby która posiada Honde NS1 aby pojechała do faceta i sprawdziła czy moduł ten działa pod motóra. PS. Mam jeszcze kilka pytań. Czy taki zrobiony moduł może chodzić lepiej niż oryginalny moduł do ns1?Czy mając teraz moduł od mbxa to przy zmianie na oryginalny moge spalić tenże moduł? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 podaj mi na niego namiary. jezeli to ten sam, ktory wzial moj modul i go oskubal i naprawil, to niesadze zeby zrobil taki sam ze wzgledu na brak mozliwosci zakupienia elementow ktore w nim siedza. poza tym dalem mu w sumie 100zl, bo tyle mnie ten badziew kosztowal, a po naprawieniu kontakt sie urwal... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi