lukasz344 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH,POSIADAM MOTOCYKL BMW K1200S KUPIONY W ANGLI,CZY KTOS MOZE MI POMÓC,CZY ISTNIEJE JAKIS SPOSÓB NA PRZEKODOWANIE WYSWIETLACZA Z MIL NA KILOMETRY?CZY MSZE KUPIC NOWY LICZNIK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał ponikowski Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Z tego co wiem w samochodach BMW się da to i w motocyklu pewnie też pytałeś w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 nie mam pewności co do BMW ale w HONDZIE da sie to zrobić w 5s. spróbuj poszukać na jakimś forum poświęconym BMW albo poszukaj serwisówkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi