piotrrs5 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 WitamPoszukuje instrukcji do bmw k1200s,po polsku.Mam niemiecka ,ale niestety jezyk Goethe go nie jest mi znany;)Mam nadzieje ,ze ktos z forumowiczow posiada w/w instrukcje i bedzie chetny do podzielenia sie.Z gory dziekuje.Pozdrawiam.Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam ,ja się przymierzam do zakupu BMW 1200 s z 2006 roku z Anglii. Jak możesz to napisz jakie masz wrażenia z jazdy Bemką, wiesz wrażenia , koszty serwisu jeśli takie już miałeś itd. bo jestem bardzo ciekawy czy warto wykładac 30 tysi na ten sptrzet. Dużo czytałe ale nigdy nie rozmawiałem z użytkownikiem w Polsce A i co udało Ci się dostać instrukcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi