Gogol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, moje kolejne pytanie związanie z fireblade'm dotyczy zegarów, otóż licznik prędkościomierza mam wyskalowany zarówno w milach jak i w kilometrach na godzinę (więc jeszcze pół biedy, i z tym jakoś sobie poradzę), natomiast sprawa komplikuje się w przypadku licznika odległości, pyt. 1 czy jest możliwość przeprogramowania licznika tak, aby przejechane kilometry wyświetlane były w kilometrach a nie w milach? ew. jak to zrobićdodam tylko że szukałem już w archiwum, i owszem były poruszane podobne tematy, nawet pisano jak da się to zrobić ale proponowane rozwiązania tyczyły się liczników z z dwoma/ trzema przyciskami , u mnie jest tylko "trip" poza tym niestety żaden nie dotyczył 90rr, jeśli ktoś miał podobny problem i wie jak z niego wybrnąć proszę o pomoc... Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Gogol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam może spróbuj tu taj w opisach modeli http://www.fireblade.pl/pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi