Unek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nic dodać nic ująć. Najważniejsze ,że dzieciaki byly zadowolone czego najlepszym dowodem był mój młody-uchachany od ucha do ucha, brudny jak nieziemskie stworzenie i szczęśliwy. Szacun dla organizatorów i dzieki dla wszystkich za stworzoną atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolontariat Osola Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Stowarzyszenie Pomocy Samotnym Matkom i Dzieciom WOLONTARIAT W OSOLI serdecznie dziękuje uczestnikom zlotu,a w szczególności DWL oraz CYCOM za sponsorowanie festynu z okazji DNIA DZIECKA oraz Pierwszego Zlotu Motocyklistów w Osolinie.Bez Waszej pomocy nie dalibyśmy rady Dziękujemy w imieniu dzieci oraz pozostałych uczestników imprezy .Mam nadzieję,że za rok ponownie wystartujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Stowarzyszenie Pomocy Samotnym Matkom i Dzieciom WOLONTARIAT W OSOLI serdecznie dziękuje uczestnikom zlotu,a w szczególności DWL oraz CYCOM za sponsorowanie festynu z okazji DNIA DZIECKA oraz Pierwszego Zlotu Motocyklistów w Osolinie.Bez Waszej pomocy nie dalibyśmy rady Dziękujemy w imieniu dzieci oraz pozostałych uczestników imprezy .Mam nadzieję,że za rok ponownie wystartujemy ;)Nam też było super....do zobaczenia za rok.....a może wczesniej, wszak to niedaleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mam nadzieję że za rok nas DWL- owców będzie znacznie więcej, jeszcze raz dzięki wszystkim za radość na twarzach dzieciaków w czasie przejażdżek i za spacer do Brzegu. Widok prawie 50 maszyn wjeżdżających pod Kompleks Hotelowo Sportowy BOMBA!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi