cathykgb Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 1 maja na 90% to Koszęcinmoże 2-go na SRC Racibórz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No i co z wami??? Nikomu sie nie chce??? Dokładnie;/ Masakra... a szkoda. Pozdrawiam i może do kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 1 maja na 90% to Koszęcinmoże 2-go na SRC Racibórz? No kurcze czemu nie tylko na odwrót. Ja drugiego jeszcze do pracy a w raciborzu to jednodniowa impreza czyli tylko jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 tomek, ja moge jechac, ale tak nie predzej niz o 12-1 takze bysmy na 14 tam byli lajtem, jesli nie zalezy ci na mszy to mozna smigac ;) rano musze tylko draga z much obmyc bo mam cmentarz po wroclawiu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No i super. To tylko jeszcze daj znać o której dokładnie. Ktoś sie jeszcze doklei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ok, ja musze teraz jedna sprawe zalatwic i tak kolo godz. 12 Ci zadzwonie i powiem dokladnie o ktorej wyjezdzam (mysle ze max o 13:30 wyjazd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ja też wybrałbym się do tego Koszęcina. Jedzie ktoś z okolic Turawa/Opole? Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Ja też bym się wybrał bo choroba mi już trochę mineła tylko do tego koszęcina musiałbym jechać sam bo z wami to strasznie nie po drodze;/ A jedziecie na jeden dzień czy zostaje ktoś na noc?? Pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2008 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 no to zapraszam w moje strony: do miejscowości Koszęcin na otwarty zlot Road Runners Zabrze.chyba że pozwolicie takiej jednej wrednej babie na motorze dołączyć do was (mam na myśli siebie :eek: ) I co byłaś tam wczoraj zobaczyć??? Wybieramy się tam z Dawidem także napisz jak wyszedł rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja z powodów finansowych nie wale w trase, jade dziś Byczyna i ten gród rycerski , jakies walki tam mają byc dzis. Biore szpadel i sam bede uczestniczył w walkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ja tez jade z kumplem do byczyny. Moze zgadajmy sie gdzieś około 14:20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ja tez jade z kumplem do byczyny. Moze zgadajmy sie gdzieś około 14:20? Hmmm ja wyjeżdzam z kumpelą koło 17 dopiero, uderzamy na Byczyne cosik wszamać i potem na gród. To może spodkamy się już na miejscu ? bedziemy tam na koło 20, przed 20. O 20.30 jest ta walka cała. Zastanawiam się czy bedzie gdzies tam motór wcisnąć, pewnie bedzie ludzi od zaje*****. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 o tej godzinie to mnie tam na bank nie będzie, bo o 18 robie grila z kumplami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No to kijowo:) A ktoś moze się orientuje jak wygląda dojazd pod ten gród? od strony Kochłowic? dalej te kamyczki, ze moto sie ślizga?? Chyba lepiej drugą stroną jechać przez tamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi