emil1005 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam, ma ktos moze foto jak wygladaja mocowania plugu w kawie zr7 '99?? Mam plug i chce zalozyc ale nie mam mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 na prawde nikt nie wie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To zależy kto jest producentem tego spojlerka. W ZR7 nie ma w zasadzie innej mozliwości jak przykręcenie przez obejmy "U" do ramy. lub blaszki z otworami pod śruby mocowanie silnika. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 aha dzieki:) moze masz taki plug i dalo by rade fotke mocowan zrobic? :lapad: bo nigdzie nie moge znalezc.Juz kombinowalem z dorobieniem, na tylne otwory jest ok ale na przednie nie bardzo, za wysoko musialbym blaszke poprowadzic i brzydko to wyglada, chcialem przod przykrecic do tych dwoch srobek co są przy glownej srobie mocowania silnika z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie mam spojlera z powodu zamontowania gmoli które są dla mnie ważniejsze, po drugie skutecznie to uniemożliwiają :buttrock: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi