Digidy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) znaczącą blokadę to prędzej by miał na końcówce niż w dyfuzorze, może tak się stać ze mu zaszkodzi ta przeróbka tylko, a ingerencja tylko w końcówkę by mu nie zaszkodziła na pewno. u siebie mam wydech z kawasiaka wiec myślałem ze też tak masz, Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wydech pospawany na cacy. Montaż, odpalenie, a tu zdziwienie, że jest sporo głośniejszy :lapad: No nic, jedziemy go wypróbować, rezo od 6 tys obr ładne :lalag: myślałem że będzie na wyższych obrotach ale i tak jest git. Teraz pozostaje przerobić tylko końcówkę tłumiącą (wsadzić watę itp.), bo w oryginale nie ma nic prócz jednej przegrody :icon_eek: :banghead: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi