Gość Lukass Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam! Poszukuję uparcie manuala do Suzuki TS125, ale tej z lat 90 nie z 70. Nie mogę jej nigdzie znaleźdz, tak samo jak katalogu częsci. Czy ewentualnie pasuje manual od TSR125 (a moze to te samo moto)? Bardzo prosiłbym o jakas wiadomość. Z góry dziękuę serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czy ewentualnie pasuje manual od TSR125 (a moze to te samo moto)?Do TSa 125 nic nie mam nawet do starego a masz moze do TSRa skoro pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ech, właśnie też nie mam, lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A moze ktoś gdzieś posiada do Suzuki RG 125? Rocznik 92 najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi