kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, jak to jest, szukałem ale nie znalazłem. Mam umowe darowizny, np. na motocykl z ojca na syna. Teraz: czy musze iść z tą umową darowizny do urzędu skarbowego, czy moge odrazu iść z tą umową do wydziału komunikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, jak to jest, szukałem ale nie znalazłem. Mam umowe darowizny, np. na motocykl z ojca na syna. Teraz: czy musze iść z tą umową darowizny do urzędu skarbowego, czy moge odrazu iść z tą umową do wydziału komunikacji ? Najlepiej do US tam dowiesz się z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 informacyjnie, byłem w US , nie trzeba nic płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi