KRACHOL Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mam do sprzedania Suzuki Bandit 1200 S - czarny. Motocykl sprowadzony ze Szwajcarii w 2007 roku - od pierwszego właściciela. Bezwypadkowy.Pierwszy właściciel w Polsce. Mało używany (mam drugi motocykl).Zarejestrowany. Stan techniczny i wizualny idealny. Serwisowany. Nowy napęd, nowa tylna opona. Nowe łożyska główki kierownicy - stożkowe. Podgrzewane manetki Daytona. Gmole. Top case Givi (42 litry) wraz ze stelażem. Motocykl wykorzystywany głównie do turystyki. Badania techniczne ważne do 08.2008. Przygotowany do sezonu.Nie wymaga wkładu finansowego.Więcej szczegółów: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=350319642Przebieg: 49300 kmCena: 14 500 zł. - do negocjacji.Tel. 0516-075-490 Cytuj Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo.Zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska. Moja NeoNówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi