55555 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 witam wyslałem rozebrany moduł z mojej husqvarny te610e do firmy Elserwis z Ostrołęki, naprawa trwała ok 2 tygodni, byłem zaskoczony bo na forum mowiono że trzeba czekac ponad miesiąc, naprawa miala kosztować o 100 do 300zł, nie zdziwilem sie gdy do pobrania było właśnie 300zł, zdziwiłem sie natomiast gdy otworzyłem koperte... w środku sam moduł żadnego rachunku, gwarancji ani nic, wcześniej jednak po wysłaniu modulu do naprawy zawiozłem motocykl do elektryka żeby posprawdzał masy bezpieczniki i ogólnie cała instalacje, motocykl po kilku dniach naprawił na swoim module (prowadzi sklep motocyklowy) gdy jednak przyszedł moj moduł z ostrołeki tego samego dnia elektryk włożył moduł do mojej husky i okazało sie że motor niema iskry... wiec spowrotem włożył swój moduł z innego motocykla i znowu chodził ,w poniedziedziałek bede tam dzwonił i mam nadzieje że tym razem naprawią moduł..... 300zł to juz nie grosze. miał ktos taka systuacje z firma elserwis z ostrołęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi