Przemek PbS Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam, mam na sprzedaż nówke sztuke- sam mam identycznego- kupiłem min by sprawdzić czy chińszczyzna to taki bubel jak piszą na forum, otóż nie, quad nieźle się spisuje, o dziwo nic sie nie psuje(odpukac:P) no i jak za te pieniądze sprawia niezłą frajdę - do tego stopnia, że znajomi pokupowali je również . Oto link do aukcji- wszystko w niej napisane, ale oczywiście jak to na forum - pisać tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=348933555 P.S. quady zaliczamy do motocykli więc proszę modów o skasowanie tematu w "sprzedam- inne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mam kilka pytan i bylbym wdzieczny za szczera odpowiedz;) : 1. Jakie oznaczenie ma silnik? 2.Masz moze jakies filmiki jak to jezdzi (najlepiej z terenu :lalag: )3. Skad do tego bierzesz czesci?4. Jakie jest prawdziwe spalanie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hej, tak na szybko to oznaczenia podam jutro, filmikow masa na youtubie, sam nic nie nakrecilem, o czesci bede sie martwil jak cos sie sypnie, ale sa dostepne- w najgorszej opcji paczka z chin, a pali toto jakies 4-5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi