menio Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam mam klopot jaki kombinezon wybrac jakiej firmy sa dobre, kwote jaka moge przeznaczyc to 1300zl wiem ze to malo ale niestety taka mam sytulacje ze nie moge wiecej wydac :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 kolego jest duzo tematów o KOMBI w tych przeziałach cenowych.Wyszukiwarka sie kłania. Ja osobiscie moge polecić TSCHUL bo mam.Wg mnei stosunek ceny (1100-1200 zł) do jakosci bardzo dobry.Do tego jeszcze jest PADANA całkiem niezła podobno i wiele innych.AMX to kicha wiec tego nie bierz.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 TSCHUL to dobra firma - robi dobre akcesoria za małą kasę :clap: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menio Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 kolego jest duzo tematów o KOMBI w tych przeziałach cenowych.Wyszukiwarka sie kłania. Ja osobiscie moge polecić TSCHUL bo mam.Wg mnei stosunek ceny (1100-1200 zł) do jakosci bardzo dobry.Do tego jeszcze jest PADANA całkiem niezła podobno i wiele innych.AMX to kicha wiec tego nie bierz.pzdr No wlasnie o to mic hodzilo czy ten tschul jest dobry bo ma bardzo tanie kombi dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jest wporzadku - naprawde. Mam go rok i jakbym miał teraz wybór zeby kupic nowy to i tak bym go wzioł, bo tylko TSCHUL szyje jakąś inna rozmiarówke ze na mnie pasuje - dłuższe rekawy i nogawki.Co do samej jakosci to jest LUX i narazi enic mi sie z nim nie dzieje. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi00 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czesc ja mam padane uzywam ją już rok i tez jestem zadowolony... Jeździlem w niej i latem i zimą.. także kombinezon padany moge szczerze polecić. Nie jeździlem w lepszych ( droższych )... Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi