wirus1150 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam; Planuje w maju /10-24/ wycieczkę do Hiszpanii, a ściślej do Andaluzji.Jeśli wystarczy czasu to może na kilka dni do Maroka.Jadę solo Gsem 1150. Planuję noclegi namiotowe. Planuję jazdę raczej po twardych drogach, aczkolwiek nie będę stronił od lekkiego offroadu.Zapraszam chętnych. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkepassa Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam Czyli w planie jest zrobienie trasy 5-7 tys km.Jakie przewidujesz koszty eskapady?Przebiegi dzienne wychodzą do 500 km średnio.Rozumiem że po drodze planujesz szybkie zwiedzanie ciekawych miejsc ...14 dni na tą trasę myślę że jest akurat - a bez Maroka da to parę dni bez jazdy. Jeśli temat wyjazdu jest aktualny może rozwiniemy temat Ja się wstępnie deklaruję pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirus1150 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Cześć; Temat jak najbardziej aktualny.Chcialbym przejechac przez Niemcy i Francje mozliwie najszybciej /2 dni do Barcelony?/, tak zeby mieć wi ecej czasu w Hiszpanii. Fajnie by było pobyczyć się kilka dni nad morzem :)Koszt szacuje na ok 4000plnów.Temat Maroka jest do obgadania - we dwóch zawsze raźniej, ale wtedy robi się ciasno czasowo. pozdrowieniaAndrzeh WitamCzyli w planie jest zrobienie trasy 5-7 tys km.Jakie przewidujesz koszty eskapady?Przebiegi dzienne wychodzą do 500 km średnio.Rozumiem że po drodze planujesz szybkie zwiedzanie ciekawych miejsc ...14 dni na tą trasę myślę że jest akurat - a bez Maroka da to parę dni bez jazdy. Jeśli temat wyjazdu jest aktualny może rozwiniemy temat Ja się wstępnie deklaruję pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi