adoado0 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Przerzucając ebay natknąłem się na takie coś:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Yamaha-YZ46...sspagenameZWDVWMożę ktoś coś podobnego stosuje? Zastanawiam się czy to by okazało się skuteczne ( teorerycznie tak ale w praktyce? ). Nie powinno mieć żadnych niemiłych skutków a mogło bo jednak trocję polepszyć pracę sprzegła. Nie wiem czy bawić sie w takie coś czy może zainwestować w sprzęgło hydrauliczne Magury. Tylko w pewnym topicu tu na forum czytałem,że lubia się pocić więc już sam nie wiem co robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Take coś to można samemu wykonać a jak nie to iśc do jakiegoś zakładu dać wymiary i tanim kosztem będziesz miał, i zobaczysz czy działa :biggrin: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Teoretycznie może to spowodować problemy z wysprzęglaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 hmm ciekawe toto jest i nie glupie , mozesz operowac sprzeglem za pomoca paluszka nawet jak masz mocne sprezyny. No ale faktycznie zmieni sie stopien odchylenia dzwigni... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi