highlander Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Czołem,Poszukuję miejsca do zaparkowania moto w okolicach Wału, od mostu Siekierkowskiego w stronę Otwocka, w okolicach ul Bronowskiej... itp.Słyszałem, że jest jakiś wspólny garaż w tych okolicach ale nie mogę namierzyć... Może ktoś będzie chętny i mi pomoże (garaż na spółkę, jakaś komórka itp) ?Jakby co to moja emalia wojtek.sasula[at] gmail. comChodzi o zaparkowanie drag stara.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highlander Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 hej,nikt mnie nie poratuje? :)naprawdę jestem w potrzebie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Od czerwca bede podobno mial garaz przy skalnicowej. Jak jestes zainteresowany, to daj znac. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 hej,nikt mnie nie poratuje? :Pnaprawdę jestem w potrzebie...pzdr ja mam bezpieczne miejsce ale na ochocie, jak Ciebie interesuje zapraszamMarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A można u Ciebie na ostatni tydzień maja wstawić? Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi