Janek123 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 hahaha a ja jestem. Mam nadzieję, że załapię się na zdjęcia z tego roku też. Nie mogę się doczekać otwarcia uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Kurka wodna :evil: Mnie tylko troszkę złapali na fotcę.Janek125 będę wieczorem (tyrka) alę się spodkamy i jak w tamtym roku :biggrin: :eek: :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladgier Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam. Czy ktoś z was posiada szczegółowy plan tej imprezy? nie mogłem znaleźc.... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Plan jest prosty. Impra połączona z festiwalem rockowym. Piątek dzień punkowy ( w szerokim tego słowa znaczeniu). Koncerty zaczniemy około 18. W sobote o godz 12 parada, po powrocie na zlotowisko konkurencje sprawnościowe i nie tylko, wieczorem znowu koncerty. Tym razem na scenie metal, hard rock i blues. Prawda, że prosty plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 no dla mnie plan super. Aby tylko pogoda sie utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 jedzie ktoś ze szczecina lub bliskiej okolicy?warto by pojechać w kilka osób! JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladgier Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam! chciałbym się dowiedzieć od której trwa zakwaterowanie w piątek? i jak wygląda niedziela? jestcoś na nią przewidziane? czy wszyscy się rozjeżdzają? Pozdrawiam Gdańsk! Ktoś z gdańska uderza?? jak tak to może pojedziemy większą ekipą? jeśli jest ktoś chętny to proszę o informacje na e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawen Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 W piatek przyjmowanie pierwszych gosci juz od 14.Niedziela jak niedziela jak , dochodzenie do siebie pakowanie i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladgier Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 "dochodzenie do siebie" i to mi się podoba :icon_eek: just cant wait... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No super :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Mam nadzieje, ze tylko dojdziemy do siebie w niedziele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuDaX Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 A skąd dokładne wyrusza parada? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Po prostu wielka zajebioza. nic dodać nic ująć. rewelacyjny zlot pod każdym względem. Wielkie dzięki. Warto było przejechać tyle kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivendel Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 zdjecia i filmiki ze zlotu na stronie gazety http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...LUPSK/400524387http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/tngallery...15454128&Ref=PH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawen Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No bylo po prostu super.Pogoda dopisala, ludziska zajebisci, klimat na zlocie rewelka, muza tez fajna. :D Gratulacje dla organizatorow tzn. dla Outlaws mc. :clap: Do zobaczenia za rok.PS.Na Niechorze tez sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi