bobski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam, jestem świeżym posiadaczem Kawy EN 500, to jest mój pierwszy motor. Kupiłem używany z 2004 r. Poszukuję jakiegoś manualu najlepiej po polsku, albo jakimś innym kulturalnym języku do mojej maszynki. Gdyby ktoś takowym dysponował, byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dołączam sie do tematu, mój to EN500 94rok. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zobaczcie na tej stronie http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 stronka sprawdzona, tam jest Service Manual (nie Owner's)dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi